3ª etapa: Manresa a Navarcles (Camí de l’Abat Oliva)

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Camí de l’Abat Oliba

Diumenge, 16 d’abril de 2023

Distància: 13,5 km.

Dificultat: moderada.

Tercera de les etapes d’aquest interessantíssim cicle que ens han de portar des del monestir de Montserrat a Sant Martí de Canigó.

Itinerari previst i dades d’interès:

Arribats a MANRESA ens dirigirem cap a la Plaça de la Reforma, Plaça de l’Hospital, Carrer de Vallfonollosa, Carrer de Sant Bartomeu, Carrer Nou de Santa Clara, Carrer de Sant Joan de Déu, Ctra. Del Pont de Vilomara, Passeig de Joan Miró, Carrer Alvar Aalto, Av. Països Catalans, Carrer Agustí Coll on farem una parada tècnica en les instal.lacions d’una coneguda cadena de menjar ràpid. Una vegada servits continuarem el nostre camí, passarem la C-55 per un pas deprimit i seguirem per Cal Traper, El Mas d’en Roca, Rectoria de Santa Maria de Viladordis, Poblat medieval de Santa Maria de Viladordis, VILADORDIS, Carrer de la Salut, Camí de Sant Fruitós de Bages a Viladordis, Cal Bosc, Els Arcs, passarem la C16 per un pas deprimit, Els Polvorins, Els Tres Salts del riu Llobregat, Els Ulls del Llobregat, Canal de la Mina, Caseta de la Mina, Ctra. De les Brucardes, Pont de les Generes, Monestir de Sant Benet de Bages, Pont de Sant Benet de Bages, NAVARCLES, Carrer del Monestir, Carrer d’Àngel Guimerà, Carrer Nou, Plaça de la Vila, Carrer Torres i Bages i Església de Santa Maria on donarem per finalitzada la ruta.

*Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Fútbol del Terrassa) a les 6:50 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 7:00 AM

* Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Isidre Isern i Ramón Aranda.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 13 d’abril o abans, en cas de quedar exhaurides les places.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646615016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o al correu electrònic: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com

Observacions:

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. En tot moment es respectaran les indicacions dels vocals de la sortida. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.