3ª etapa. Prat de Llobregat a Molins de Rei (EL CAMÍ RAL D’ARAGÓ)

VOCALIA D’HISTÒRIA

Diumenge, 27 de novembre de 2016

(BARCELONA – MARTORELL – PIERA – IGUALADA / Variant MONTSERRAT)

Tercera etapa del cicle que ens permet seguir integrament l’antic Camí Ral de Barcelona a l’Aragó. En aquesta ocasió la ruta que uneix les poblacions des del Prat de Llobregat a Molins de Rei. Al llarg del seu recorregut tenim previst visitar la població del Prat de Llobregat i els Aiguamolls de Molins de Rei.

Itinerari previst: El Prat de Llobregat (Plaça de la Vila, c/ Major, església parroquial de Sant Pere i Sant Pau del Prat, Plaça d’Espanya, c/ del Flaquer, c/ de Josep Anselm Clavé, Ronda de Llevant), Camí de la Ribera, Riba del Riu Llobregat, Can Parellada, Can Comes, Cal Monjo, el Riu Mort, Passarel·la de Cornellà sobre el Riu Llobregat, Camí per la riba del Llobregat, pas sota el Pont de Sant Boi de Llobregat, Planta de tractament del Riu Llobregat, Mas Bartomeu, torrent d’en Nofre, Canal Col·lector, Camp del Motilla, torrent del terme, Aiguamolls de Molins de Rei, riera d’en Bonet, entrem a Molins de Rei (c/ Felip Canalies, Parc del Pont de la Cadena, Passeig de Pi i Margall, Plaça de la Creu, c/ d’Alfons II d’Aragó, c/ Major, Plaça de Catalunya, Ajuntament de Molins de Rei). Uns 15 km aprox.

* Lloc i hora de sortida: estació RENFE de Terrassa, a les 7:00 (sortida tren a les 7:13). * Tornada: a darrera hora de la tarda

* Vocals: Isidre Isern, Ramon Aranda, Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: uns 8-9 € (7-8 € tren + 1 € llibretó). * Cal portar l’esmorzar i dinar. * El desplaçament d’anada i de tornada es farà en tren (RENFE).

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 24 de novembre. * Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).