4ª etapa: Colera, Llançà, Port de la Selva (Camins de St Jaume)

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA
Cicle: Camí de Sant Jaume per la Mediterrània

Diumenge, 16 de setembre de 2018

4ª etapa: Colera, Llançà, Port de laSelva. Uns 14,5 km, aproximadament.

Itinerari previst:
Sortirem des de la plaça de Pi i Margall de Colera, resseguint el carrer dels Horts, carrer de l’Escorxador, creuarem la Riera de Colera resseguint el GR92, Coll de Sant Antoni, amb molt de compte creuarem la N-260, per un pas soterrat creuarem la via del tren i la N-260 per arribar a la platja de Garbet. Deixarem a la nostra esquerra els illots d’El Cavall Bernat i les Mascordes i la platja del Borró Gran. Entrarem a Llançà per la platja d’El Rastell, carrer de Gaudí, carrer de Sant Miquel, crta. N-260, passeig Marítim, platja de Grifeu, platja de l’Alguer, platja d’en Jordi, platja de l’Argilera, Avda. de l’Argilera, carrer del Pallars, L’Esparavell, carrer de Barcelona, platja del Port, plaça del Port, carrer de La Miranda, La Rianera, Camí de Ronda, platja d’en Poc, punta del Morer, platja del Morer, platja de les Titarolites, punta de la Farella, platja de la Farella, platja de les Tonyines, el Serradell, illes del Falcó, carrer de les Tonyines, carrer del Venturer, platja del Cau del Llop, carrer de Cadaqués, Camí de Ronda, l’Eixaugador, S’Arenella, platja d’en Robert, platja de Cap de Bol, platja de Vaquers, platja d’en Belleu, Far de s’Arenella, La Musclera, platja sota s’Arenella, la Cadena, la Punta Negra,  Cala Colomera, platja de la Colomera, Port de la Selva, Badia del Port de la Selva, platja de la Vall, punta del Cap de Terra, Racó d’Odessa, platja d’en Pere Esteve, La Riamera, platja dels Capellans, punta del Racó d’en Coca, platja d’en Revés, platja d’en Taita, platja de l’Erola, platja de la Ribera, Avinguda Josep Vicenç Foix i La Timba, on donarem per finalitzada la sortida.

DIFICULTAT: MODERADA.
* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:00 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.
* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.
* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.
* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 15 de juny o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com
Propera etapa: 21 d‘octubre.

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.