4ª etapa: Navarcles-Artés-Calders

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Camí de l’Abat Oliba

Diumenge, 21 de maig  de 2023

Distància: 16 km.

Desnivell: 300 m.

Dificultat: moderada.

Quarta de les etapes d’aquest interessantíssim cicle que ens han de portar des del monestir de Montserrat fins al de Sant Martí de Canigó.

Itinerari previst i dades d’interès:

Arribats a NAVARCLES, Pl. del Dr. Fleming, Pg. Àngel Vivó, Font Vella on pararem a esmorzar, prosseguirem pel C.  de Sant Bartomeu, Font de la Cura, Llac de Navarcles, Camí del Galobart, C. de la Cerdanya, creuarem la Ctra. N141-C, Granja Ariza, Plans de les Tàpies, La Immaculada, Els Roures, Ermot dels Gitanos, Torrent de les Tàpies, Forns del Camí de les Tàpies, Santa Fe de Can Vila, ARTÉS, C. Progrés. C. Rocafort, Pg. Diagonal, C. Indústria, C. Raval, Pl. F. Blancher, Camí de la Vall, Torrent de la Gorja, La Jardinera, La Ponça, Baga de la Ponça, Pla de l’Ascó, tornarem a creuar la Ctra. N141-C, CALDERS,  C. Moià, Pl. De l’Era de Can Feliu, C. Del Raval, Església de Sant Vicenç Màrtir, Pl. Major on donarem per finalitzada aquesta quarta etapa.

*Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Futbol del Terrassa) a les 6:50 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 7:00 AM

* Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Isidre Isern i Ramón Aranda.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 18 de maig o abans, en cas de quedar exhaurides les places.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646615016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o al correu electrònic: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com

Observacions:

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. En tot moment es respectaran les indicacions dels vocals de la sortida. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.