5ª etapa: Calders-Santa Maria d’Oló (Camí de l’Abat Oliba)

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Diumenge, 24 de setembre de 2023

Distància: 16,8 km.

Desnivell: 300 m.

Dificultat: moderada.

Una vegada finalitzat l’estiu i les sempre ben merescudes vacances d’estiu reiniciem el nostre cicle de l’Abat Oliba i farem la cinquena de les etapes d’aquest interessantíssim cicle que ens han de portar des del monestir de Montserrat fins al de Sant Martí de Canigó.

Itinerari previst i dades d’interès:

Arribats a CALDERS,  i situats a la Plaça Major amb la seva Església de Sant Vicenç Màrtir començarem el nostre caminar resseguint el Carrer del Raval, Plaça de l’Era de Can Feliu, Carrer del Moià, creuarem la Crta. N141c, Pla d’Ascó, Baga de la Ponça, Camps de Vilarnau, Urbisol, Centre d’educació ambiental de La Ruca, Torrent de la Font Nova, Granja del Berenguer, Camps de Vilagonella, Els Clapers, Camí de Torrespaia, La Careta, La Vinya Nova, Torrent del Duc, Rojans, Bassa Guileres, Camí dels Clapers, Serrat de Mascarell, Mas Rovira, Les Hortes, Serrat dels Moros de Torigues, El Joncar, La Verneda, Font de la Deu, Horts del Roc, SANTA MARIA D’OLÓ, Fàbrica de teixits Sauleda SA, Cingle del Macari, Carrer Josep Sauleda i Roca, Carrer Sant Antoni, Castell d’Oló, Església vella de Santa Maria d’Oló, Església nova de Santa Maria i Ajuntament de Santa Maria d’Oló on donarem per finalitzada la sortida.

Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Futbol del Terrassa) a les 6:50 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 7:00 AM

* Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Isidre Isern i Ramón Aranda.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur amb una antiguitat mínima d’un any 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places.

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 21 de setembre o abans en cas de quedar exhaurides les places. Si alguna persona inscrita es dóna de baixa el mateix dijous li caldrà abonar el 50% del cost de l’autocar i a partir de divendres i fins diumenge abonarà el 100% del cost establert de la plaça de l’autocar.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646615016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o al correu electrònic: amicscamisantjaume.terrassa@gmail.com

Observacions:

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. En tot moment es respectaran les indicacions dels vocals de la sortida. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.