5ª etapa: La Roca del Vallès a Polinyà (21km aprox)

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: GIRONA-MONTSERRAT

Diumenge, 19 de març de 2017

DIFICULTAT: BAIXA

Cinquena de les etapes del cicle que  ens permetrà resseguir el traçat de la Via Augusta des de Girona fins  Montserrat.

Itinerari previst:

LA ROCA, Plaça de l’Era, El Mogent, Can Ribes, Can Prat Vell, Torrent de Valldoriolf, Vertex geodèsic del Carabassot, Can Belitre, Can Perdiu, PALOU, Església parroquial de Sant Julià; en aquest punt enllaçarem amb la ruta provinent de Coll d’Ares al Ripollès; riu Congost, Ca L’Esquella, Can Ferran, Bosc de Can Ferran, Can Gurri, Riu Tenes, Can Coll, Camí de Sant Valerà, Urbanització La Miranda, Riera Seca, Bosc de Gallecs, Torrent de Gallecs, Santa Maria de Gallecs, antiga estació, Hostal del Fum, Riera de Caldes, Torrent de Ca n’Oller, Riera de Polinyà, POLINYÀ, Església de Santa Salvador de Polinyà.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:30 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 12 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 5 €. Els associats/des a l’atur 7 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 16 de març o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com

Propera etapa: Abril 2017 (Polinyà a Terrassa)

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.