6ª etapa: Polinyà a Terrassa

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: GIRONA-MONTSERRAT

Dissabte, 22 d’abril de 2017

DIFICULTAT: BAIXA

Sisena de les etapes del cicle que ens permetrà resseguir el traçat de la Via Augusta des de Girona fins a Montserrat.

Itinerari previst (17 km. aproximadament):

POLINYÀ, Església de Santa Salvador de Polinyà, Torrent de Can Rovira, Quatre cantons, Riera de Santiga, Barri de Torre-Romeu, cementiri de Sabadell, el Raval de l’Amàlia, riu Ripoll, pont de la Salut, SABADELL plaça de l’Àngel, Creu Baixa, plaça del Batlle Marcet, Creu Alta, Font Rossella, Can Llong, Plans del Mas Canals, Hípica, TERRASSA, Torrent de la Betzuca, pont del Camí dels Monjos, La Grípia, la Seu d’Ègara.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:30 del matí. Tornada: al migdia.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 8 € / no socis 10 € (només autocar), els menors de 18 anys, 5 €. Els associats/des a l’atur 5 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 20 d’abril o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com

Propera etapa: Maig 2017, Terrassa a Montserrat.

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.