7ª etapa: L’Estany-Sta. Eulàlia de Riuprimer-Sentfores. Distància: 18 km.

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Camí de l’Abat Oliba

Diumenge, 19 de novembre de 2023

Desnivell: 400 m.

Dificultat: moderada.

Itinerari previst i dades d’interès:

En aquesta sortida plantegem dos opcions, la primera opció farà l’etapa sencera fins a Sentfores i la segona opció serà fins a Santa Eulàlia de Riuprimer amb una llargària de 13,0 kilòmetres.

Arribats a L’ESTANY i situats a la Plaça del Monestir iniciarem la nostra caminada per, Carrer de Jacint Verdaguer, Pedró de Portarró, Molí del Grau, La Sauleda, Pla de la Carrera, Bosc Gran de Postius, La Creu de la Vall, Feixes de la Vall, Baga de Puigcarbó, Torrent de Terradelles, Rec de la Farigola, Font de les Vulpieres, Solella dels Pins Blancs, La Roca, Molí de la Roca, La Riera de Muntanyola, Can Ros, Plans de Aliberc, Pont de l’Aliberc, SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER, Camp de futbol municipal on finalitzaran les persones que hagin triat l’opció 2. Molí de Torroella, L’Om, El Sagrat Cor, El Mèder, SENTFORES, Font del Ferro, Carrer del Call, Carrer Major, Carrer de la Marinada, Església de Sant Martí, on agafarem el bus per dirigir-nos a Vic.

Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Futbol del Terrassa) a les 6:50 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 7:00 AM

* Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Isidre Isern i Ramón Aranda.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur amb una antiguitat mínima d’un any 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places.

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 16 de novembre o abans en cas de quedar exhaurides les places. Si alguna persona inscrita es dóna de baixa el mateix dijous abonarà el 50% del cost de l’autocar i a partir de divendres i fins diumenge abonarà el 100% del cost establert de la plaça de l’autocar.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646615016 o al correu electrònic: amicscamisantjaume.terrassa@gmail.com

Observacions:

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els           participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. En tot moment es respectaran      les indicacions dels vocals de la sortida. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa       l’acceptació plena d’aquestes normes.