8ª etapa: Pla de Santa Maria a Montblanc

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Ruta del Cister

Diumenge, 22 de gener de 2023

Distància: 15,8 km.

Dificultat: moderada. (375 metres de desnivell positiu).

Itinerari previst:

Arribats a PLA DE SANTA MARIA, agafarem el carrer de la Rèria fins a la Plaça de la Vila, Carrer de la Sardana, Carrer de Terrassa, Carrer de les Escoles, creuarem el Torrent de les Forcada, Rasa d’Aligueres, farem un tram per la Crta. TV-2001 fin arribar a FIGUEROLA DEL CAMP, Carrer Costa del Forn, Ajuntament de Figuerola, Museu d’Arqueologia, Església de Sant Jaume de Figuerola, Carrer Verge de l’Esperança, Mas de l’Eusebio, Mirador d’En Jordà, Roca de l’Oliva (699 m), Coll de l’Era del Caterí, Font del Bou, PRENAFETA, Plaça de la Font d’En Guàrdia, Carrer del Camí dels Horts, Església de Sant Salvador de Prenafeta, cementiri de Prenafeta, Camí del Mas de Gassol a Prenafeta, El Ferrarot, Centre d’Equitació Montblanc, creaurem les vies de l’AVE, Camí del Pinetell, creaurem l’AP-2 per un pas deprimit i arribarem a MONTBLANC, Convent de la Mercè, Carrer de la Muralla de Santa Anna, Camí Baix de la Guàrdia, Pont Vell sobre el riu Francolí, Raval de Santa Anna, Portal de Sant Antoni, Carrer Major i Església de Santa Maria on donarem per concluït aquest cicle d’excursions que ens ha permés recorrer la Ruta del Cister

* Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Fútbol del Terrassa) a les 6:50 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 7:00 AM

. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 19 de gener o abans, en cas de quedar exhaurides les places.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646 61 50 16 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com o andreualcaraz@gmail.com

OBSERVACIONS:

Caldrà observar en tot moment les normes establertes per les autoritats sanitàries i fer ús de la mascareta al pujar a l’autocar. S’aconsella participar a la sortida amb la pauta de vacunació anti_COVID completa.

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.