8ª etapa: Sentfores-Vic-Calldetenes-Sant Julià de Vilatorta-Folgueroles

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Camí de l’Abat Oliba

Diumenge, 21 de gener de 2024

Distància: 15 km.

Dificultat: fàcil.

Itinerari previst i dades d’interès:

Arribats a SENTFORES i situats a l’Església de Sant Martí, agafarem el Carrer del Call, Pont del Ferro, Depuradora de Sentfores, Riu Mèder, El Blaqueig, Torre de la Talaia, Can Cassany, creuarem la C17 per un túnel, Fontcoberta de Baix, Pou de Glaç, Carretera de la Guixa, VIC, Pont del Remei, Pg. De Pep Ventura, Pg. De la Generalitat, Parc de Jaume Balmes, Carrer de Santa Maria, Plaça de la Catedral, Plaça del Bisbe Oliba, Carrer del Cloquer, Baixada de l’Eraime, Plaça de la Pietat, Temple romà, Carrer de Dues Soles, Plaça de Sta. Teresa, Carrer de Sta. Joaquima de Vedruna, Plaça de la Divina Pastora, Carrer de Sant Jordi, Antic Camí a Folgueroles, Av. Del Bruguer, Pont d’En Bruguer, Molí del Cantarell, Torrenegra, Can Castells, Mas Berguedà, Torrent de Sant Marc, Pla de l’Aragall, CALLDETENES, Plaça de la Roca, Camí de Folgueroles, Molí del Pujol, Can Vinyes, Mlí de la Frontera, Molí de Rosanes, Torrent de Sant Martí, Molí de la Calvaria, SANT MARTÍ DE RIUDEPERES, El Nadal, Font Vermella, Molí de l’Alta-riba, Pont del Molí d’Alta-riba, Riera de Sant Julià, Font d’En Pep, SANT JULIÀ DE VILATORTA, Parc de les Set Fonts, Carrer de la Font, Església de Sant Julià, Ajuntament, Carrer de Sant Roc, Parc de l’Albereda, Camí de Can Tramuntana, Torrent de Folgueroles, Camí de l’Arumí, Font Trobada, creaurem la carretera N141D, Plaça de Jacint Verdaguer, Ajuntament i Església de Santa Maria de Folguerols on donarem per finalitzada la sortida.

Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Futbol del Terrassa) a les 6:50 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 7:00 AM

Tornada: al llarg de la tarda.

– Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

– Vocals: Andreu Alcaraz, Isidre Isern i Ramón Aranda.

– Pressupost: cost de l’autocar socis 20€ / no socis 25€ (només autocar), els menors de 18 anys, 7€. Els associats/des a l’atur i amb una antiguitat mínima d’un any 15€.

– El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places.

– Data límit per fer les inscripcions: dijous 18 de gener  o abans en cas de quedar exhaurides les places. Si alguna persona inscrita es dóna de baixa el mateix dijous abonarà el 50% del cost de l’autocar i a partir de divendres i fins diumenge abonarà el 100% del cost establert de la plaça de l’autocar.

– Inscripcions i més informació: al telèfon 646615016 o al correu electrònic: amicscamisantjaume.terrassa@gmail.com

Observacions:

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els           participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. En tot moment es respectaran      les indicacions dels vocals de la sortida. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa       l’acceptació plena d’aquestes normes.