Anem a trobar el riu Anoia des de Sant Guim de Freixenet

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 13 de gener de 2018

Excursió diürna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

Primera sortida de l’any per cremar torrons i per tornar-nos a posar en forma després de les vacances nadalenques. Començarem el nostre itinerari a Sant Guim de Freixenet, on farem el cafè. Un cop això, ens dirigirem cap al poble de Montmaneu i la Panadella, lloc en què agafarem l’antiga N-II i, primer per l’asfalt i després pel carril bici, anirem cap a Santa Maria del Camí i Jorba. Arribats en aquest punt, ens desviarem cap a l’ermita de la Mare de Déu de la Sala i anirem a parar a la carretera C-241c, just a l’entrada d’Igualada. Un cop a la capital de l’Anoia, anirem fins al llit del riu homònim i l’agafarem fins a Vilanova del Camí, la Pobla de Claramunt i Capellades, lloc on acabarem la nostra sortida. Uns 40 km molt assequibles sense pujades destacades. Podeu consultar el track de la sortida:

https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/sant-guim-de-freixenet-igualada-4292443 Encara estem treballant en el tros que ens durà d’Igualada a Capellades.

* Lloc i hora de sortida: Estació de Renfe de Terrassa a les 8.40 hores, el tren surt a les 8.52 h. Baixarem a l’estació de Sant Guim de Freixenet a les 10.21 hores.

* Tornada: al llarg de la tarda des de l’estació de Capellades (FGC). Hi ha un tren cada hora als minuts .07. Baixarem a Martorell i canviarem a la Renfe per tornar a Terrassa.

* Material necessari: bicicleta, casc, material per a possibles punxades i esmorzar. En aquesta ocasió, i tenint en compte que enguany no hem fet cap dinar de Nadal del grup, en aquesta sortida reservarem un restaurant per poder dinar tots plegats. A mesura que us aneu apuntant, us donarem els detalls del menú i del preu. Òbviament, el dinar és opcional, però serà un bon moment per estrenar l’any tots plegats.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: transport d’anada i tornada. Us sortirà a compte si compreu un abonament de 10 viatges (per a 10 persones), ja que no anem i tornem al mateix lloc.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 10 de gener) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir de la zona de l’Anoia