CAMINADA PER LES ALTURES DEL COLLSACABRA (SANTUARI SALUT-COLL DE CONDREU-LA DEVESA)

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 27 de Març del 2019 (EXCURSIO DE TOT EL DÍA)

Descripció de la sortida: Iniciarem el camí al Santuari de la Salut de Sant Feliu de Pallarols a la comarca de La Garrotxa, i concretament a la zona montanyosa del Coll de Condreu, que es on ens deixarà el autocar. Després de la visita al Santuari i de gaudir de les excelents vistes que s´albiran des de la balconada del Restaurant, iniciarem una lleugera pujada cap el Pla d´Armadans i cap a les Roques Encantades, que són una formació extraordinària de la naturalesa.

Creuarem la carretera en el Coll de Condreu i baixarem cap el pla del Olm, no sense gaudir d´unes maravelloses vistes dels penyassagats que permeten veure a vista d´ocell el pantà de Susqueda i els prats i poblets que el rodegen.

Passarem a prop de la Tore de Sant Joan i per les masies del Castellet i Casadevall. Prendrem dirección Nort fins anar a trobar la carretera C-153, i des de aquí, cap la casa de colònies de La Devesa, punt final del nostre recorregut i on l’ autocar ens estarà esperant.

Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació dels autobusos a les 7 del matí.

Desplaçament: En autocar

Llargada de la caminada llarga : 13,5 Km.

Desnivell positiu: 350 m.

Està previst fer una caminada més curta de uns 9,5 km, entre el Coll de Condreu i La Devesa.

Temps de la caminada llarga: Unes 5 hores

Tornada cap a Terrassa: a mitja tarda

Vocal: Antonio Hernández

Notes:

Pressupost: Autocar, 15 € socis. 20 € No socis

Restaurant 15 €

  • Cal fer la inscripció entre els 18 de Març (primer dia) i el 25 de Març (darrer dia) trucant per telèfon (només de 19 a 21 hores), via WhatsApp o per correu electrònic al joanaznal@telefonica.net (mòbil:696962440)

  • Si es produeix una baixa més tard del dilluns dia 25 de Març s’haurà d’abonar el cost de l’autocar.

    • Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional), beguda i un bon esmorzar. Recomanem tenir el Carnet Federatiu de la FEEC del 2019.

Si feu servir el WhatsApp escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.