CAMINADA SOLIDÀRIA 2024 – Amics d’en Ferran

Diumenge, 2 de juny de 2024

Des d’Amics del Camí de Sant Jaume de Terrassa i Excursionistes.cat col·laboren a l’organització de la CAMINADA SOLIDÀRIA 2024 – Amics d’en Ferran. Consulteu la seva web: (https://www.amicsdenferran.com).

A l’octubre de 1990, Ferran Sans, escolapi i mestre de l’Escola Joan XXIII va marxar a terres africanes del Senegal a donar el seu suport. Actualment resideix al barri de Sam Sam 3 de la ciutat de Dakar, un barri humil amb infinitat de necessitats a cobrir.

L’objectiu de Ferran a Sam Sam consisteix en l’alfabetització dels membre d’aquesta comunitat en la seva llengua materna, ensenyament, educació i estimulació de la promoció cultural, sanitària i econòmica pel progrés del barri i la ciutat.

Per tal d’ajudar a fer realitat aquest objectius, va sorgir l’ONG Amics d’en Ferran, que des de fa més de 20 anys realitza accions culturals i educatives a la ciutat de Terrassa per tal de difondre el projecte i recaptar donatius solidaris que ajudin al seu finançament.

Vols col·laborar en el projecte amb l’objectiu educatiu d’en Ferran Sans a SAM SAM (Dakar / Senegal).

Itinerari previst: Ajuntament de Sabadell, església de Sant Fèlix, plaça Major, la Creu Baixa, església de Sant Vicenç (Creu Alta), la Creu Alta, carrer Major, plaça de la Concòrdia, bosc de la Concòrdia, Can Llong (ruïnes), Camí Ral de Sabadell a Terrassa, Camí dels Plans de Can Bonvilar, el Pi Gros, torrent de la Betzuca, Alzina del Baixador, Baixador de Torrebonica, torrent de la Grípia, creuament amb el Camí dels Monjos, estació RENFE Terrassa – Est, passeig del Vint-i-dos de Juliol i arribada a la Plaça del Pare Alexandre (barri de les Arenes, de Terrassa).

Aquesta caminada és planera, i de dificultat Baixa (distancia, uns 9,5 km aproximadament).

TRACK: Caminada Solidària 2024 – Amics d’en Ferran (9,5 km)

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/caminada-solidaria-amics-den-ferran-tram-del-cami-de-sant-jaume-169249939

Inscripcions:

AMICS D’EN FERRAN. Maria Valle: 654 38 81 12 / 93 731 72 31

AMICS DEL CAMÍ DE SANT JAUME DE TERRASSA. Francesc Suárez: 609 40 37 50

Donatiu 10 € per bizzum a Maria Valle (654 38 81 12)

NOTES DELS ORGANITZADORS

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació RENFE  Terrassa-Nord a les 7:30 / estació RENFE de Terrassa-Est a les 7:35, on agafarem el tren amb sortida prevista a les 8:03 i arribada a l’estació de RENFE Centre, de Sabadell, a les 8:20.

* Lloc i hora de sortida de Sabadell, davant de l’ajuntament, a les 8:30.

* És previst finalitzar als volts de les 13:00 hores.

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 30 de maig.   

* Cada participant s’haurà d’emportar l’esmorzar i beguda.

* El desplaçament es farà en tren fins a Sabadell Centre.

* Pressupost orientatiu: bitllet senzill RENFE (anada) 1,7 €. Consulteu el bitllet recurrent. Cada participant es pagarà el seu bitllet de tren.

OBSERVACIONS:

* Els organitzadors no es fan responsables dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències d’aquests.

* El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.

Notes:

A l’acabament hi haurà un vermut a les Arenes (Terrassa).