CAMINADA SOLIDÀRIA MÀGIC LINE A TERRASSA

Diumenge, 24 de març de 2024

Ambdós recorreguts, l’esdeveniment esportiu i solidari estan organitzat per Todos contra la Histiocitosis

Terrassa es mobilitzarà per recaptar fons per a projectes socials vinculats a l’Hospital Sant Joan de Déu. La Màgic Line es durà a terme el pròxim 24 de març i a la nostra ciutat és organitzada per l’entitat Todos contra la Histiocitosis. Aquesta caminada solidària pretén visibilitzar les iniciatives que des del centre sociosanitari es duen a terme en diferents àmbits. Enguany, tots els diners recaptats amb les inscripcions dels participants aniran destinats a set projectes sobre “salut mental, sensellarisme, discapacitat, infància i família, dependència i gent gran, investigació i docència i cooperació internacional”.

Cal dir que la Màgic Line SJD es realitzarà al llarg d’aquest mes de març en diversos municipis de l’Estat: Barcelona, Lleida, València, Mallorca, Madrid o Las Palmas són algunes de les localitats que participen en aquest esdeveniment solidari. La iniciativa va néixer l’any 2014 i s’ha convertit ja en una cita obligada al calendari.

I es valora especialment que el 100% del que recapten els equips es destina a finançar projectes socials i sanitaris. En aquests ja onze anys de vida, s’han recaptat més de 3 milions d’euros, amb els quals s’han finançat 300 projectes socials i sanitaris que han millorat la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat que són ateses des dels centres de Sant Joan de Déu i entitats properes.

Màgic Line a Terrassa: organitzadors i dos recorreguts

Serà la segona edició de la Màgic Line Terrassa, impulsada per Todos contra la Histiocitosis, una entitat creada el 2014 a Terrassa de la unió de dues famílies amb nens afectats per aquesta malaltia. Poc després s’hi van adherir altres famílies amb infants malalts d’arreu de l’Estat. L’objectiu, des d’aleshores, ha estat recaptar fons per un projecte d’investigació específic per conèixer millor les vies moleculars afectades en la histiocitosi, per trobar un tractament. És amb l’Hospital Sant Joan de Déu qui des de fa anys s’ha establert un lligam per aportar recursos per a projectes de recerca amb les malalties minoritàries en el centre.

El dia 24 de març, al matí, els terrassencs estan convocats a participar en una de les dues rutes opcionals de la caminada solidària.

Ruta A: de 25 quilòmetres que sortirà a les vuit del matí des de Les Fonts.

Ruta B: de 8 quilòmetres que sortirà a dos quarts d’onze del matí des de Can Roca -avinguda del Parlament, 31-.

El preu de la inscripció és de 10 euros, i inclou entrepà, samarreta i una motxilla.

Inscripcions:

Al correu electrònic: todoscontrahcl@hotmail.com o al telèfon: 636 54 07 27.

Col·laborem:

Colla Gegantera de les Fonts – Excursionistes.cat – A.V. Can Roca – Can Palet Camina – Joaquima Vedruna de Terrassa – Unió Esportiva Les Fonts – Cors Lluitadors de Duchenne – Associació de Propietaris i veïns de Les Fonts (Terrassa i Sant Quirze) – Associació de Veïns de Can Palet – Amics del Camí de Sant Jaume de Terrassa.