Cap de setmana al Priorat

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte 28 i diumenge 29 d’octubre de 2017

Excursió de cap de setmana amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

En aquesta ocasió, us proposem pedalar pel Priorat durant un cap de setmana sencer, fent dues rutes que tenen de punt de partida el poble de Cornudella de Montsant. El pack de cap de setmana inclouria el següent: marxaríem de Terrassa el dissabte 28 d’octubre al matí (cap a les 8:00h) per arribar a una hora prudencial a Cornudella i fer una ruta de tot el dia (la ruta ens la prepararan). Al ser una ruta de tot el dia, dinarem al mig amb un servei d’avituallament ofert per la mateixa gent que ens prepara la ruta, així que no haurem de portar pes a sobre. A la tarda, ens traslladarem a l’alberg de Lo Refugi (a Cornudella) on podrem descansar o participar en alguna activitat que ens tindran preparada (ja n’informarem). Passarem la nit a l’alberg i, diumenge al matí, després d’esmorzar, farem una nova ruta per la zona, per acabar dinant tots plegats a l’alberg. Després de dinar, tornarem cap a Terrassa. Cal tenir present que el Priorat és una zona muntanyosa, però treballem, com sempre, perquè les rutes siguin assumibles per a tots els habituals del grup.

El desplaçament està pensat fer-se amb vehicles particulars i cadascú s’ha de dur la bici. Com que sabem que no tots teniu la possibilitat de portar la bici, llogarem una furgoneta gran i, qui ho necessiti, podrà desplaçar-se amb la furgoneta i la seva bici dins. La resta, ens repartirem pels cotxes que hi hagi disponibles. Ningú es quedarà sense lloc.

* Lloc i hora de sortida: A les 7.30 hores a la zona de l’hotel Don Cándido, al costat de la Benzinera Petrocat, a punt per carregar bicis i distribuir-nos pels cotxes. Marxarem puntualment a les 8.00.

* Tornada: el diumenge 29 d’octubre a la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, material per a possibles punxades i esmorzar del primer dia.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: El preu per aquests dos dies, incloent els àpats (dos dinars, un esmorzar, un sopar i el dormir) a més de l’assistència en ruta i les rutes en GPS serà d’uns 65 € per persona. Caldrà sumar-hi, aquí, el cost del desplaçament.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 7 d’octubre) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Un cop us confirmem la vostra inscripció, us donarem un número de compte i us indicarem l’import que caldrà que ingresseu en concepte de paga i senyal.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per alguns racons bonics del Priorat.