Casanova de l’Obac i la Pastora (nocturna)

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 21 de juliol de 2017

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES​ des d’​Excursionistes.cat​.

L’itinerari previst comença al parc de Sant Jordi, davant de la masia Freixa. Pel carrer del Pare Llaurador i Sant Marc sortirem de Terrassa en direcció Sant Miquel de Gonteres. Un cop aquí, baixarem al torrent o riera de Gaià i començarem a ascendir per l’interior del bosc fins a l’urbanització dels Caus. Travessarem la carretera de Rellinars i arribarem a la Casanova de l’Obac i la Pastora. Soparem aquí i després tornarem a Terrassa baixant per la serra de les Pedritxes i la riera de les Arenes. Uns 28 km aproximadament amb pujades fins a la Pastora i descens fort cap a les Pedritxes i Terrassa.

* Lloc i hora de sortida: Al Parc de Sant Jordi, davant la Masia Freixa (entrada pel carrer Volta) a les ​19.30 hores​.

* Tornada: Arribarem a Terrassa en bici passada la mitjanit.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent, sopar (si és obert, podem sopar a la Pastora) i aigua.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: no hi ha pressupost associat a aquesta sortida.

* És ​obligatori fer la inscripció (fins el 20 de juliol) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com​. Abans d’aquesta data es poden tancar les inscripcions si s’arriba a la xifra adient per a un bon desenvolupament de la pedalada.

El tancament el posarem al Facebook i Xat de Sense Presses (whatsapp) i si hi ha baixes l’organització les cobrirà amb la llista de reserva.

Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Podem limitar el nombre de participants. Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per les nostres contrades de nit.