CIMS COMARCALS – el MOIXER (Alt Empordà)

Dissabte, 4 d’abril de 2015

Des de Excursionistes.cat i dins el cicle de CIMS COMARCALS, us animen a tots a fer la pujada al cim de el Moixer cim comarcal de l’Alt Empordà. L’Alt Empordà és una d’aquelles comarques plenes de contrastos, on el mar i la muntanya comparteixen paisatge. El Moixer amb 1.443 mts, molt a prop del Roc de la Frausa o França, està situat al NO de la comarca en el limit fronterer amb França i em ple espai natural de les Salines, gaudeix d’una vista meravellosa vers la plana del Vallespir, el massis del Canigó i les comarques gironines.

L’excursió transcorre per una magnifica fageda on tambè visitarem el santuari de les Salines i tot o farem sortim desde el poble de Maçanet de Cabrenys el que farà que tinguem un bon desnivell 1.070 mts.

Itinerari: Maçanet de Cabrenys-les Casotes-Boscos del Mas d’Amont-la Cotarra-la Forestal-Roc de la Campana 1.438m-collet de Sant Martí-Roc de la Frausa 1.402m-el Moixer 1.443m-Puig de les Pedrisses 1.333m-Mare de Déu de les Salines-Mas Roger-Coll de les Cordes-Calabuig-Maçanet de Cabrenys.

Distancia: 18 km         Desnivell: 1.070m (acumulats)                      Duració: 6h

Vocals: Pep Roca i Jaume Pavón.

Joc i hora de la sortida: Hotel Don Candido de Terrassa a les 6:00h del matí.

Desplaçament: Amb vehicles particulars, cost de la benzina i peatges a repartir entre els ocupants.

Inscripcions: De 1/4 fins al 3/4 trucant al 636214880 de 18h a 22h.