De Castelldefels a Barcelona (Sarrià) per l’interior de l’aeroport del Prat (nocturna)

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 8 de maig de 2015

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES, des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’estació de tren Castelldefels (poble) des d’on ens dirigirem, pel passeig marítim d’aquesta població, cap a Gavà. Entrarem dins el Parc Agrari del Baix Llobregat i, a través dels seus camins arribarem fins al carril bici que creua tot l’aeroport de Barcelona. El seguirem sencer fins al Prat de Llobregat, lloc on remuntarem el riu Llobregat fins a l’alçada de Cornellà. Des d’aquí anirem fins a la Diagonal de Barcelona i entrarem a la zona de Pedralbes, on veurem el seu monestir.
Seguirem fins a l’estació dels FGC de Sarrià, on agafarem el tren per tornar. Uns 35 km aproximadament.

*  Lloc i hora de sortida: a l’estació de Renfe de Terrassa a les 19:20 h. (el tren surt a les 19:30 h). Baixarem a Sants per canviar de tren (agafarem el primer que surti que amb parada a l’estació de Castelldefels). Començarem a pedalar cap a les 21.00 h.

* Tornada: en tren dels FGC des de l’estació de Sarrià de Barcelona, a temps d’agafar l’últim tren o algun d’abans. Com a màxim arribarem a Terrassa a les 2.32 h.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent i material per a possibles punxades.

Pararem en algun lloc adient per reposar forces, així que, si ho voleu, també podeu portar alguna cosa per picar.

* Vocals: Miquel Palet, Carles Comellas i Xavi Oller.

* Pressupost: bitllet de tren d’anada (Terrassa-Platja de Castelldefels) i tornada (Barcelona-Terrassa). Pels dos viatges en teniu prou amb una T-10 de 3 zones.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 6 de maig) a l’adreça electrònica
cub.sensepresses@gmail.com o a través de qualsevol dels canals habituals. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han de anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada nocturna en una plàcida nit de primavera.