DE LA FLORESTA A TERRASSA (Nocturna)

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 22 de gener de 2016

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a la Floresta. Sortirem de l’estació per l’interior del nucli de la Floresta i, tot resseguint la via dels FGC, ens dirigirem cap a Valldoreix i Sant Cugat. Creuarem el centre de la ciutat i ens dirigirem cap a Volpelleres i Sant Joan. Allà, per l’interior dels carrers de Bellaterra, arribarem a la via verda del Vallès, que ens durà fins a Sant Quirze. Remuntarem el Riu Sec fins a Can Barra i, per l’interior del nucli urbà, anirem cap a la Mancomunitat de Sabadell i Terrassa. D’aquí continuarem cap a Torrebonica i entrarem a Terrassa per la zona est. Uns 20-25 km aproximadament, amb poques ondulacions, tot i que hi ha algunes pujades assumibles.

* Lloc i hora de sortida: a l’estació dels FGC de Terrassa Rambla a les 20:00 hores. Agafarem el tren que surt a les 20:08 hores i baixarem a l’estació de la Floresta a les 20:28 h. Començarem a pedalar sobre les 20:30 hores.

* Tornada: arribarem a Terrassa en bicicleta.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent i material per a possibles punxades. Farem una petita parada per sopar a Sant Cugat.

* Vocals: Toni Crusellas, Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: bitllet de tren d’anada fins a la Floresta (2 zones).

* És obligatori fer la inscripció (fins el 20 de gener) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada nocturna pel Vallès.