De Terrassa a Olesa i el camí del Llobregat fins a Martorell

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 21 de gener de 2017

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a la plaça del Progrés de Terrassa. Pels carrers del Doctor Salvà i Velázquez ens dirigirem fins a la ronda de Ponent, la qual travessarem per anar fins a la zona de Can Tries i Sant Miquel de Gonteres. Creuarem la riera de Gaià i pujarem a Viladecavalls. Per l’interior d’aquesta població anirem a buscar el traçat de la futura autovia B-40 fins a la serra d’en Ribes i la urbanització de Ribes Blaves. Des d’aquí baixarem a Olesa de Montserrat i agafarem el camí del Llobregat fins a Martorell. És una sortida d’uns 30-35 km, amb pujades i baixades intenses però assumibles.

NOTA: Per anar de Sant Miquel de Gonteres a Viladecavalls hi ha un tros d’uns 2 km que NO és ciclable i en què cal empènyer la bicicleta per pla i pujada. Qui es vulgui estalviar aquest tros pot agafar el tren a Terrassa a les 08.29 hores, baixar a l’estació de Viladecavalls i allà esperar la resta del grup.

*  Lloc i hora de sortida: a la plaça del Progrés de Terrassa a les 07.45 hores

* Tornada: en tren des de Martorell, al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar, aigua i material per a possibles punxades. Qui vulgui també es pot portar el dinar, tot i que està previst arribar a Martorell a una hora prudencial per dinar allà. També creiem que, qui vulgui, pot tornar a Terrassa i arribar per dinar allà.

* Vocals: Xavi Oller, Carles Comellas, Albert Virto.

* Pressupost: bitllets de tren de tornada. Recordeu que si us ajunteu en grups podeu treure un abonament i el viatge us resultarà una mica més econòmic.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 19 de gener) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir dels paisatges i camins del Vallès i el Llobregat.