DIADA DE GERMANOR (Caminada matinal i dinar)

Dissabte, 22 de setembre de 2018

Des de la Junta Directiva, us convidem a les activitats previstes per la Diada de Germanor d’Excursionistes.cat. Consistirà en una Caminada matinal i posteriorment un dinar que servirà per retrobar-nos totes les persones que formen part de l’entitat.

Itinerari previst: Restaurant l’Hípica, font de la Misèria, torrent Mitger de Ca n’Amat, Pla de Can Bogunyà, torrent de Can Bogunyà, Antic Sanatori de Terrassa –actualment Parc Audiovisual de Catalunya- carena de Can Carbonell, Pantà de Can Bogunyà o Llac Petit, carena de Can Bogunyà, torrent de la Font del Pigot, carena de Ca n’Amat de la Muntanya, i arribada de nou al Restaurant l’Hípica. Uns 8 km aprox. Dificultat baixa (pistes i corriols de muntanya).

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Restaurant l’Hípica (carretera de Rellinars, a l’alçada del número 545 –uns 500 metres del nucli urbà, i 100 metres abans del Quart Cinturó-, a les 9.30 h del matí.

* Per al dinar farem un primer consisten en un pica pica a compartir (taula d’embotits, patates braves, esparracs «trigueros» amb romesco, llagostins cuits i musclos al gust) i haureu d’escollir el segon i dir-ho a l’hora d’inscriviu-vos, el vi l’aigua i els refrescos estan inclosos a més d’unes postres per tothom (no estan inclosos els cafès). Els segons són:

– Llobarro a la brasa.

– Bacallà a la mousselina d’all.

– Graellada de carn.

– Entrecot a la brasa.

– Xai a la brasa.

* El preu del dinar és de 12 euros i durant el mateix serà lliurada als socis una peça de roba que podreu utilitzar en les vostres excursions. Recordeu que el restaurant l’Hípica no té molta capacitat així que us recomanem inscriviu-vos com més aviat millor.

* Tornada: al llarg de la tarda.

* Vocals: Núria Arnan, Francesc Suárez, Pep Roca, Jaume Pavón.

* Vocals Sortida: Imma Molina, Pep Cuadra

* Pressupost: 12 €

* Cal portar l’esmorzar per l’excursió.

* Data límit per fer les inscripcions: dimecres 19 de setembre.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 649.425.011 (Núria Arnan)