DIADA DE GERMANOR (Esmorzar, Caminada matinal i dinar)

EXCURSIONISTES.CAT

Diumenge, 3 desembre de 2023

Des de la Junta Directiva, us convidem a les activitats previstes per la Diada de Germanor d’Excursionistes.cat. Consistirà en un esmorzar, Caminada matinal i posteriorment un dinar que servirà per retrobar-nos totes les persones que formen part de l’entitat.

* Lloc i hora: Quedarem a les 9 h al parc que hi ha davant del Restaurant Casal de les Fonts (carrer de Mossèn Perramon, 16 de les Fonts).

En primer joc tenim previst fer un esmorzar molt complet  en el Restaurant Casal de les Fonts (pa amb tomàquet, embotis, begudes i cafè) un cop finalitzat l’esmorzar pels vols de les 10 h, els companys de la vocalia de Veterans, ens portaran a fer una excursió apta per tothom pels voltants de les Fonts. Finalitzada l’excursió tornarem al restaurant per fer el dinar de germanor que començarà a les 14 h.

* Per al dinar farem un primer consistent en un pica-pica a compartir (taula d’embotits, amanida amb formatge de cabra, calamars a l’andalusa, pa de coca amb tomàquet, bunyols de bacallà),
i haureu d’escollir el segon i dir-lo a l’hora d’inscriviu-vos, el vi l’aigua, refrescos i cafè estan inclosos a més d’un postra (sorbet de llimona, volcà de xocolata o flam de formatge).

Els segons són:

– Fricandó de vedella amb bolets.

– Graellada de carns a la brasa.

– Lluç a la basca amb ous, espàrracs i musclos.

Aquesta activitat està subvencionada per l’entitat que pagarà una part del preu dels àpats a més durant la mateixa es donarà un obsequi els socis.

* El preu son:

-Esmorzar i dinar 25 euros.

-Dinar 20 euros.

* Tornada: al llarg de la tarda.

* Vocals: Victoria Abizanda, Joan Miquel Aznal  i Jaume Pavón.

* Data límit per fer les inscripcions: 25 de novembre.

* Inscripcions i més informació trucar únicament entre les 13h i 16h: al telèfon 667593087  (Victoria Abizanda) on haureu d’especificar si veniu al dinar i esmorzar o si veniu solament al dinar. També haureu de dir quin segon voldreu.

* Desplaçament: Recomanen que aneu al lloc d’inici de l’activitat caminant o en transport públic (teniu l’estació dels  FGC de les Fonts que està al costat del restaurant també podeu fer servir la Línia 10 dels autobusos municipals de Terrassa que té parada al costat de l’estació). Si veniu en cotxe particular teniu al costat el pàrquing de l’estació de les Fonts.