Diumenge de Marxa Nòrdica pel Bages

T-MARXA NÒRDICA TERRASSA

Diumenge, 9 d’octubre de 2016

Excursió organitzada per T-MARXA NÒRDICA TERRASSA des d’Excursionistes.cat

Hora i lloc de trobada a Terrassa: 08:00h Hotel Don Cándido
Hora i punt de trobada a Sant Benet de Bages:
Hora trobada a les 8h45’. Hora Sortida: 9h.
Punt de trobada: a l’aparcament de Mont Sant Benet (Sant Benet de Bages) Sant Fruitós de Bages. Parquing Mont Sant Benet/La Fabrica/Alicia.


Distància de la ruta: 14 Km.
Nivell de dificultat: Fàcil – Moderat.
Amb un desnivell de: 179 mts
Ruta Circular.

Descripció de la Ruta: Sortirem de Sant Benet de Bages, anirem per el Meandre del Riu Llobregat fins al poble de Navarcles . Seguirem per el camí que va al Pont de les Generes, pujarem direcció a la Serra,observarem bones panoràmiques. Veurem les Tines de les Solanes, Els Ulls del Llobregat, Tines del Llobregat i retornem a Sant Benet de Bages.
MONESTIR DE SANT BENET DE BAGES
Sant Benet de Bages és una antiga abadia benedictina del terme municipal de Sant Fruitós de Bages, És un dels conjunts monàstics més interessants del país, amb elements que van des del Romànic de l’època fundacional fins al Modernisme, passant pel Barroc.

No cal inscripció prèvia, només cal ser al lloc i l’hora indicades.

Desplaçament en cotxes particulars, despeses a compartir. 

Material necessari:  pals de marxa nòrdica (disposem de lloguer), roba i calçat apropiat per caminar per la muntanya, esmorzar i beguda.

Vocals: Imma Molina i Pep Cuadra

Ni els organitzadors ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.