El cor de Sant Llorenç del Munt

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 18 de març de 2017

Excursió diürna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’exterior de l’estació de Renfe de Terrassa. En aquesta ocasió no agafarem el tren, sinó que ens dirigirem tot pedalant cap a la Torre de Mossèn Homs i, per l’interior del bosc, arribarem a Sant Julià d’Altura. Acte seguit baixarem pel torrent de Ribatallada fins al riu Ripoll, on prendrem el camí que transcorre paral·lel fins a Castellar del Vallès. Per l’interior de la ciutat arribarem al peu del Puig de la Creu. Remuntarem aquesta muntanya fins a l’alzina Balladora i Can Cadafalch. Des d’aquí, iniciarem la baixada a Sant Llorenç Savall. Tornarem cap a Castellar per la mateixa zona, però fent una petita variació que ens permetrà descobrir camins i senders molt bonics. Un cop a Castellar, prendrem el camí de la serra i del riu (en funció de les forces que tinguem) i tornarem a Sabadell on agafarem el tren per tornar. Uns 45 km aproximadament, tots ells recorrent les ondulacions del territori del Vallès amb una pujada considerable al Puig de la Creu (semblant a Sant Ramon però amb menys calor).

* Lloc i hora de sortida: a l’exterior de l’estació de Renfe de Terrassa a les 8:00 hores.

* Tornada: arribada a Terrassa al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, material per a possibles punxades i alguna cosa per picar. Pararem a esmorzar a l’àrea de Sant Julià d’Altura o a Castellar del Vallès. Qui vulgui també es pot portar el dinar, tot i que es preveu poder dinar a Castellar o Sabadell.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: El bitllet de tren de tornada de Sabadell a Terrassa (1 zona).

* És obligatori fer la inscripció (fins el 16 de març) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada pel massís de Sant Llorenç del Munt.