EL DELTA DEL LLOBREGAT I EL PRAT DE LLOBREGAT

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 16 de gener del 2019

Descripció de la sortida: Passejada matinal completamant plana per admirar els resultat de les obres realitzades a principis del secle actual  per tal de desviar el cauce de la desembocadura del riu Llobregat, dotarlo de noves zones humides  i permetre l´ampliació del aeroport de Barcelona.

Tindrem ocasió de veure edificis histórics de la costa (ara en ruïnes) com la caserna dels carabiners i “el semàfor” Però, també podrem veure grans avions com passan  a aterrar pel damunt dels nostres caps.

LLoc i hora de sortida: Estació dels autobuses de Terrassa A les 8:00h.

Desplaçament en autocar.

Llargada de la caminada : Uns 10 Km.

Desnivell de pujada i baixada: nul

Duració de la caminada: unes 4 hores (amb parades incloses)

Tornada cap a Terrassa: Als voltants de les 14 h.

Vocal: Jordi Posas

Notes:

Pressopost: 8 €

Cal fer la inscripció entre els dies 9 i 14 de Gener del 2019. La inscripció es pot fer trucant per teléfon ( només de 19 a 21 h) o millor via WhatsApp o per correu electrónic al Joan Miquel (móvil 696.962.440) Podeu també utilizar el correu electrònic: joanaznal@telefonica.net). Si utilitzeu el WhatsApp, escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.

Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional, peró molt recomanable), beguda i un bon esmorzar. Tanmateix, recomanen disposar del Carnet Federatiu de la FEEC del any en curs.