El Llobregat de nit: Castellbisbal – Barcelona

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 13 de gener de 2017

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’estació de Castellbisbal. Al sortir de l’estació agafarem el camí que transcorre paral·lel al riu Llobregat i no el deixarem fins al Prat. Allà, per l’interior de la Zona Franca, arribarem a la plaça Cerdà i la Gran Via. Per carrils bici arribarem a Plaça Catalunya on agafarem el tren per tornar. Uns 35 km aproximadament, tots ells planers.

* Lloc i hora de sortida: a l’estació de Renfe de Terrassa a les 19:20 hores. Agafarem el tren que surt a les 19:30 hores i baixarem a l’estació de Castellbisbal a les 20:44 h, moment en què començarem a pedalar. Qui vulgui pot venir en bici des de Terrassa i trobar-nos a l’estació de Castellbisbal.

* Tornada: en tren des de Plaça Catalunya, a temps d’agafar l’últim o algun d’abans. Arribada màxima a Terrassa sobre les 02:30 hores.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent i material per a possibles punxades. Per les característiques de l’itinerari, aquesta vegada no podrem parar a sopar perquè no passem per cap lloc adient.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: bitllet de tren d’anada fins a Castellbisbal i de tornada des de Plaça Catalunya.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 12 de gener) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada nocturna pel Llobregat.