El Penedès

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici Sense Presses

Dissabte 18 de Gener de 2020

Excursió diurna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

Ruta pel Penedès que començarem a l´Estació de Renfe de L´Arboç; passarem pels pobles de Sant Jaume dels Domenys, Castellví, La Múnia i Santa Margarida i els Monjos; des d´aquesta última població anirem cap a Vilafranca del Penedés, on està previst d´acabar la ruta passant per l´Antic cap d´aviació i refugi antiaeri del Serral. El recorregut no presenta gaires complicacions més enllà de les ondulacions típiques del Penedès. En total uns 40-45 km.

* Lloc i hora de sortida: Estació del Nord de la Renfe de Terrassa, a les 7:20, el tren surt a les 7:37h i arribarem a l´Arboç a les 9:28h per fer el café i començar a pedalar.

* Tornada: al llarg de la tarda des de l´estació de Renfe de Vilafranca del Penedès. Qui vulgui i trobi la combinació entre tren i cotxe pot optar per aquesta opció.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar, alguna cosa per picar i dinar. Si trobem algun lloc adient per dinar sense entaular-nos massa farem com sempre.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: Bitllet d´anada i tornada de tren.

* És obligatori fer la inscripció (fins ) mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per conèixer les contrades del Penedès