El riu Ripoll i l’entrada a Barcelona per la Meridiana (nocturna)

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 16 de setembre de 2016

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’exterior de l’estació de RENFE  de Terrassa. En aquesta ocasió no agafarem el tren, sinó que començarem a pedalar des de l’inici. Pels camins del voltant de la nostra ciutat anirem cap a Sant Julià d’Altura i baixarem al camí del riu Ripoll, que resseguirem fins a Montcada i Reixac. Un cop arribats en aquesta població, seguirem el riu Besòs per la riba dreta i anirem fins a Torre Baró. Pels carrers d’aquest barri anirem a buscar el carril bici que recorre la Meridiana i que ens portarà a la plaça de les Glòries. Des d’aquí en dirigirem fins a la Plaça de Catalunya o Provença per agafar el tren de tornada cap a Terrassa. Uns 30-35 km aproximadament, tots ells molt assequibles amb alguna ondulació de poca importància. Pararem en algun lloc adient del recorregut per menjar quelcom.

* Lloc i hora de sortida: A l’exterior de l’estació de RENFE de Terrassa (passeig 22 de juliol) a les 19.30 hores.

* Tornada: en tren des de Barcelona, a temps d’agafar l’últim o algun d’abans. Arribada, com a màxim, a les 02:34 h.

* Material necessari: bicicleta, casc, alguna cosa per picar i/o sopar i llum.

* Vocals: Xavi Oller.

* Pressupost: bitllets de tren de tornada (3 zones).

* És obligatori fer la inscripció (fins el dijous 15 de setembre) mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han de anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció es una pedalada nocturna pel Vallès i Barcelona.