Els camins de St. Jaume per Catalunya

9ª etapa: El Figaró – Granollers – Palou

Cicle: PASOS PIRENÀICS-COLL D’ARES

Diumenge, 21 de febrer de 2016

Itinerari previst: El Figaró, La Garriga, Granollers, Palou. Uns 20 km. aproximadament.

DIFICULTAT: BAIXA

Arribats al Figaró i després d’esmorzar iniciarem el nostre caminar. Sortirem del recinte esportiu de la població d’El Figaró i resseguint el meandre del Congost passarem pel polígon de Gallicant, el molí de ca n’Oliveres, passarem la via del tren per un pas deprimit i continuarem el nostre camí entre l’autovia C-17 i la llera del riu Congost i arribarem a Can Palau, acte seguit passarem pel Molí de Blancafort entrant a la població de La Garraiga pel polígon d’el Querol.

Una vegada a La Garriga creuarem tota la població fins arribar a la plaça de l’Església amb la parròquia dedicada a Sant Esteve. Continuarem en direcció al Molí de Can Terrers, Santa Maria del Camí i creuarem el torrent de Malhivern i arribarem a la vil.la romana de Can Terrers, continuarem riu avall creuant el torrent de Santa Margarita, la carretera BV-1433, passant pel polígon industrial de Llerona, Can Palau Nou, deixant a la nostra Esquerra Can Bufí Xic i cal Gavatx, creuarem la riera de Carbonell i ja hi serem a Granollers, pels carrers Marquès de les Franqueses, avinguda de Joan Prim, arribarem a la plaça Porxada, des d’aquí agafarem el carrer d’Anselm Clavé, plaça de la Corona, carrer d’Alfons IV i resseguirem l’avinguda Francesc Macià fins arribar a Can Maiolet on girarem a la nostra dreta per agafar el Camí Ral que ens durà a Palou punt final d’aquest cicle.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:00 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 18 de febrer o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com

Propera etapa: Diumenge 20 de març, GIRONA-LES MALLORQUINES (24 km.).

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.