ELS CAMINS RALS DEL MASSÍS DE SANT LLORENÇ DEL MUNT I L’OBAC

Diumenge, 22 de febrer

CAMÍ MOLINER

(de la Barata al Molí d’en Barata – Sant Feliu del Racó)

Iniciem un nou cicle d’excursions –generalment de tota la jornada- que ens ha de permetre recórrer una quinzena dels Camins Rals que travessen el Massís de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i que comuniquen entre si totes les poblacions que es troben situats al seus peus.

Per aquesta primera ruta hem triat el Camí Moliner, que ens portarà des de la masia de la Barata fins al Molí de la mateixa propietat, però situat al sector de Sant Feliu del Racó, on durant segles va aprofitar la força hidràulica del riu Ripoll.

Itinerari previst: La Barata, riera de les Arenes, Plans del Gabí, bosc de can Garrigosa, torrent de can Garrigosa, can Robert, urb. Cavall Bernat, cruïlla amb el Camí dels Monjos, Sot de la Codoleda, torrent de les Saleres, cruïlla amb el camí Ral de Sant Llorenç Savall a Terrassa, enllaç amb el Camí Ral de Terrassa a Sant Feliu del Racó, Obaga del Guix, església de Sant Feliu del Racó –o de Valrà–, i Molí d’en Barata a tocar al riu Ripoll. Uns 14 km aprox.

 

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: estació d’autobusos de Terrassa, a les 8:15 del matí.

* Tornada: al llarg de la tarda.

* Vocals: Isidre Isern, Ramon Aranda, Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: cost dels bitllets d’anada i tornada uns 5-6 € aprox.

* El desplaçament d’anada es farà en bus de Terrassa fins a la Barata, i tornada en bus des de Castellar del Vallès i Sabadell.

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 19 de febrer de 2015.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).