Entre Terrassa i Sabadell, passant per Castellar

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 23 de novembre de 2018

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’exterior de l’estació de Renfe de Terrassa. Pel passeig 22 de juliol anirem fins a la carretera de Castellar i la seguirem fins arribar a la Torre de Mossèn Homs. Allà, pel camí del golf de Torrebonica, entrarem a Sabadell i baixarem al riu Ripoll a l’alçada de Sant Vicenç de Jonqueres. Remuntarem el riu un tros fins arribar a Castellar del Vallès. Un cop dins el nucli urbà, ens dirigirem cap al camí de Sant Pere d’Ullastre i que ens conduirà, pels plans de la Torre del Turull, fins al pont de la Salut. Pujarem a dalt la ciutat pel costat de la Torre de l’Aigua i seguirem vers el Parc Catalunya i continuarem fins a Can Gambús. Un cop allà, agafarem el camí de la serra que ens portarà cap a la Mancomunitat i cap a Terrassa de nou pel costat del baixador de Torrebonica i l’estació de Terrassa est. Uns 35 km., aproximadament, amb les típiques ondulacions del territori vallesà. Pararem en algun lloc adient del recorregut per menjar quelcom.

* Lloc i hora de sortida: A l’exterior de l’estació de Renfe de Terrassa a les 20.00 hores.

* Tornada: Arribarem de nou a Terrassa en bici.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent, sopar, alguna cosa per picar i aigua.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: no hi ha despeses associades a aquesta sortida

* És obligatori fer la inscripció (fins el 22 de novembre) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Abans d’aquesta data es poden tancar les inscripcions si s’arriba a la xifra adient per a un bon desenvolupament de la pedalada. Si hi ha baixes, l’organització les cobrirà amb la llista de reserva. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Podem limitar el nombre de participants.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per les nostres contrades de nit.