EXCURSIÓ A CANILLO (ANDORRA)

Dissabte, 9 de juliol de 2022

Per donar cloenda a les activitars d’aquesta temporada hem programat una sortida per les valls andorranes que ens permetrà conèixer dos indrets fantàstics i plens d’un encant salvatge i no aptes per a persones amb vertígen.

Un és el pont tibetà de la Vall del Riu a Canillo. Pont penjant amb una longitud de 603 m. i a una alçada máxima de 158 m.

L’altre será el mirador del Roc del Quer també a la mateixa parròquia de Canillo, i també amb unes vistes espectaculars sobre la vall  de Canillo. Consisteix en una plataforma de 20 metres de llarg i 20 metres d’alçada, 10 dels quals están penjant en el buit.

La visita a totes dues instal.lacions té un cost de 14,50 EUR.

Una vegada arribats a Andorra ens dirigirem a la parròquia de Canillo i en el seu Palau de Gel agafarem el bus que ens portarà al Pont tibetà de la Vall del Riu.

Finalitzada l’activitat i si el temps i les circunstàncies ho permeten visitarem el Santuari de Meritxell.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Fútbol del Terrassa) a les 6:40 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 6:50 AM. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Viqui Abizanda i Andreu Alcaraz.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar). Més els 14,50 de l’accés al pont i al mirador.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 6 de julioly o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646 61 50 16 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com o andreualcaraz@gmail.com

OBSERVACIONS:

Caldrà observar en tot moment les normes establertes per les autoritats sanitàries i fer ús de la mascareta al pujar a l’autocar. S’aconsella participar a la sortida amb la pauta de vacunació anti-COVID completa.

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.

L’organització avançarà els diners per a la compra de les entrades al pont tibetà. En cas d’anul.lació caldrà abonar 14,50 €