Excursió Nocturna C.U.B – De Granollers a Sant Cugat

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

De Granollers a Sant Cugat pel Besòs i el Ripoll

Divendres, 26 de juny de 2015

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES, des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’estació de tren Granollers-Canovelles des d’on ens dirigirem, pel camí del riu Congost, cap a Montmeló i Montcada i Reixac. Entrarem en aquesta població per començar a remuntar el riu Ripoll en direcció Ripollet i

Cerdanyola del Vallès. Pel carril bici que uneix Cerdanyola amb Sant Cugat, arribarem a la plaça del Monestir i seguirem fins a l’estació dels FGC, on acabarem la ruta i agafarem el tren per tornar. Uns 35 km aproximadament.

*  Lloc i hora de sortida: a l’estació de Renfe de Terrassa a les 19:35 h. (el tren surt a les 19:44 h). Baixarem a Torre del Baró per canviar de tren (agafarem el tren en direcció Granollers-Canovelles i Ripoll, amb sortida a les 20.30 h). Començarem a pedalar cap a les 21.00 h.

* Tornada: en tren dels FGC des de l’estació de Sant Cugat del Vallès, a temps d’agafar l’últim tren o algun d’abans. Com a màxim arribarem a Terrassa a les 2.32 h.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent i material per a possibles punxades.

Pararem en algun lloc adient per reposar forces, així que, si ho voleu, també podeu

portar alguna cosa per picar.

* Vocals: Miquel Palet, Carles Comellas i Xavi Oller.

* Pressupost: bitllet de tren d’anada (Terrassa-Granollers/Canovelles) i tornada (Sant Cugat-Terrassa).

* És obligatori fer la inscripció (fins el 23 de juny) a l’adreça electrònica
cub.sensepresses@gmail.com o a través de qualsevol dels canals habituals. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han de anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada nocturna per estrenar l’estiu.