GR2 DE LA JONQUERA (Alt Empordà) A AIGUAFREDA (Vallès Oriental)

Dimecres, 25 de febrer

12ª etapa: SEVA – AIGUAFREDA

 

Dotzena i última etapa del cicle que ens porta a seguir el traçat del sender de Gran Recorregut GR 2 que uneix la població de la Jonquera (Alt Empordà) al peu de la Serra de l’Albera fins a Aiguafreda (Vallès Oriental), passant per la Garrotxa i Osona.

Per tal d’atendre varies sol·licituds dels participants de les nostres sortides, hem retallat considerablement algunes de les etapes originals.

L’itinerari previst és: Seva, rodalies del Golf del Muntanyà, El Brull, Can Rovira,Serrat de la Peça, Les Pinedes,Can Serra del Arca, Avencó i Aiguafreda. Aquesta població es final d’etapa i final del recorregut de la GR2, ja que aquí finalitza i enllaça amb la GR5.

Uns 15 km. aprox. Desnivell positiu: 200 m. Desnivell de baixada: 300 m. Duració de la caminada: 4 -5 hores. Grau de dificultat: Mitjana (degut a la llargada).

Lloc i hora de sortida de Terrassa: estació d’autobusos de Terrassa, a les 7 del matí.

Sortida de Terrassa i viatge fins Seva. Arribada als voltants de 1/4 de 9 i esmorzar en un bar del poble. Inici de la caminada als voltants de 3/4 de 9.

En arribant a Aiguafreda, es podrà dinar de sarró o de restaurant, el que més convingui a cada participant.

Tornada cap a Terrassa a partir de les 5 de la tarda

Arribada: al voltant de les 6 de la tarda.

Vocal: Jordi Posas.

Notes:

– Pressupost: autocar: socis 13 € / no socis 16 € + dinar de restaurant 13 € -amb cafè inclòs.

– Cal fer la inscripció abans de les 21 hores del dilluns 23 de Febrer, al 639.226.343 (només us podem atendre de 19 a 21 hores).

– Places limitades a 40, que es la capacitat màxima de l’autocar contractat. Es tancarà la inscripció el dilluns 23 de Febrer. Si es produeix una baixa més tard d’aquesta data s’haurà de pagar igualment el cost del autocar.

– Des de la Vocalia de Veterans d’Excursionistes.cat no podem garantir l’exactitud dels horaris d’arribada de les excursions ja que per causes alienes a la nostra voluntat aquests poden patir canvis de darrera hora.