LA BALMA BLAVA

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 13 de gener de 2016

Descripció de la sortida:

La Balma Blava és una de les curiositats del massís de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac. Té poca profunditat, però, a diferència del to vermellós que domina tot el massís, la roca del fons de la balma, posada al descobert per l’aigua, és de color blau.

Començarem a caminar a Can Robert (Matadepera) i ens dirigirem a Can Garrigosa.

Una vegada, passada la casa de Can Garrigosa ens enfilarem fins l’anomenada Balma Blava. Retornarem fent una mica de volta per l’avenc de Can Pèlags, Can Pèlags, l’avenc de Can Garrigosa…

Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’Autobusos a dos quarts de vuit del matí (7,30 hores). Per raons d’organització, demanem que tothom vingui a l’Estació d’Autobusos.

Desplaçament: en vehicles particulars.

Llargada de la caminada: uns 9 quilòmetres.

Desnivell positiu: uns 380 metres.

Desnivell de baixada: uns 380 metres.

Temps de la caminada: al voltant de 5 hores.

Arribada a Terrassa: al voltant de les dues del migdia (14 hores).

Vocal: Joan Miquel Aznal.

Notes:

  • Pressupost: 3 € que s’hauran de donar al xofer del cotxe en qui anem.
  • Cal fer la inscripció entre els dies 4 (primer dia) i 11 (últim dia) de gener, trucant al Joan Miquel al 696.962.440 (només de 19 a 21 h.). Només podem garantir places a aquelles persones que ens ho comuniquin prèviament.
  • Des de la vocalia de Veterans d’Excursionistes.cat no podem garantir l’exactitud dels horaris d’arribada de les excursions ja què per causes alienes a la nostra voluntat aquests poden patir canvis de darrera hora.
  • Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional), beguda i un bon esmorzar.