La riera de Caldes i Gallecs

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 17 d’octubre de 2015

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’ itinerari previst comença a l’estació de Granollers-Canovelles des d’on ens dirigirem cap al municipi de Santa Eulàlia de Ronçana. A través de camins forestals i urbanitzacions arribarem a Caldes de Montbui, vila important per les seves aigües termals. Aquí prendrem el camí que ressegueix la riera de Caldes i que ens durà cap a Palau-Solità i Plegamans i el parc de l’Hostal del Fum. D’aquí anirem cap a l’espai natural de Gallecs, el qual travessarem sencer fins a Mollet, on acabarem la nostra sortida. Uns 35 km aproximadament amb ondulacions i zones planeres.

* Lloc i hora de sortida: a l’estació de RENFE de Terrassa a les 08:00 hores, el tren sortirà a les 08:15 hores. Baixarem a Montcada-Bifurcació, on canviarem de tren per arribar a Granollers-Canovelles a les 09:17 hores.

* Tornada: en tren des de Mollet-Santa Rosa o Mollet-Sant Fost, al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar, aigua i material per a possibles punxades. També cal portar el dinar, ja que no garantim que ens trobem en alguna població per poder dinar en algun restaurant.

* Vocals: Miquel Palet, Carles Comellas i Xavi Oller.

* Pressupost: 8 € (anada i tornada amb tren). Com que les estacions d’anada i tornada són a la mateixa zona tarifaria segons les zones de RENFE rodalies, si us ajunteu en grups de 5 i compreu un BONOTREN de 4 zones, us podreu estalviar fins a 3 €.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 15 d’octubre) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com o a través de qualsevol dels canals habituals. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir dels paisatges i camins del Vallès.