La riera de Mediona i el riu de Bitlles

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 18 de juny de 2016

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

Itinerari lineal amb sortida des de Capellades. Ruta que transcorre pels paisatges de l’Anoia i que va a trobar la riera de Mediona després de passar pel bonic poblet de Vilanova d’Espoia. Des de Sant Joan de Mediona resseguirem el traçat de la riera homònima fins a Sant Quintí de Mediona i Sant Pere de Riudebitlles, on iniciarem el recorregut pel riu de Bitlles. Aquesta segona part de la sortida ens durà cap a Lavit, Can Catassús i les caves de Codorniu, des d’on entrarem a Sant Sadurní d’Anoia. El recorregut combina camins asfaltats amb poc trànsit, senders (alguns força rocosos) i pistes de terra en bon estat, tota ella majoritàriament planera, exceptuant el principi, en què hi ha algunes pujades sostingudes. En total pedalarem uns 40-45 km.

*  Lloc i hora de sortida: a l’estació de RENFE de Terrassa a les 07:00 hores, el tren surt a les 07.13 hores. Baixarem a Martorell i allà canviarem a l’estació de Martorell Central dels FGC, on esperarem el tren de la línia R6 que surt a les 08.52 hores. Començarem a pedalar sobre les 09:30 hores.

* Tornada: en tren, des de Sant Sadurní d’Anoia, al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar, aigua i material per a possibles punxades. També cal portar el dinar, ja que el recorregut és força llarg i així anirem més lleugers.

* Vocals: Carles Comellas, Albert Virto i Xavier Oller.

* Pressupost: Bitllets d’anada (Terrassa-Martorell i Martorell Central-Capellades) i bitllet de tornada (Sant Sadurní d’Anoia-Terrassa).

* És obligatori fer la inscripció (fins el 16 de juny) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Abans d’aquesta data es poden tancar les inscripcions si s’arriba a la xifra adient per a un bon desenvolupament de la pedalada. El tancament el posarem al Facebook i Xat de Sense Presses (whatsapp) i si hi ha baixes l’organització les cobrirà amb la llista de reserva.

 

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir de la conca de l’Anoia i els seus paisatges.