La riera de Rajadell

Dissabte, 16 d’abril de 2016

VOCALIA C.U.B. Sense Presses

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

Itinerari linial amb sortida des de l’estació de Seguers-Sant Pere Sallavinera. Ruta molt panoràmica que travessa boscos, camps i paisatges esplèndids de l’alta Anoia.

Passarem pel petit nucli de Seguers per continuar cap a Castellar i Rajadell. Aquí prendrem el camí que recorre la riera homònima i que ens durà fins a Manresa. El recorregut combina camins asfaltats amb poc trànsit i pistes de terra en bon estat, tota ella majoritàriament planera, exceptuant algunes pujades i baixades al principi.

En total pedalarem uns 30-35 km.

* Lloc i hora de sortida: a l’estació de RENFE de Terrassa a les 08:40 hores, el tren sortirà a les 08.52 hores (és el tren que es dirigeix a Lleida Pirineus). Arribarem a Sant Pere Sallavinera sobre les 09:54 h.

* Tornada: en tren, des de Manresa, al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar, aigua i material per a possibles punxades. També cal portar el dinar, tot i que intentarem ser a Manresa per poder

* Vocals: Carles Comellas, Albert Virto i Xavier Oller.

* Pressupost: Bitllets de tren d’anada (Terrassa-Sant Pere) i tornada (Manresa-Terrassa). Si us ajunteu en grups podeu adquirir un abonament de 10 viatges i us sortirà el viatge més econòmic.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 14 d’abril) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Abans d’aquesta data es poden tancar les inscripcions si s’arriba a la xifra adient per a un bon desenvolupament de la pedalada. El tancament el posarem al Facebook i Xat de Sense Presses (whatsapp) i si hi ha baixes l’organització les cobrirà amb la llista de reserva. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Podem limitar el nombre de participants.

Ni els organitzadors, ni l'entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d'evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir de la riera de Rajadell i els seus paisatges.