LA SERRA DE LES PEDRITXES

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 14 de setembre de 2016

Descripció de la sortida:

Es tracta d’una caminada que ens portarà a conèixer una zona del municipi de Terrassa i del Parc de Sant Llorenç i la Serra de l’Obac d’un alt valor paisatgístic encara què, en moltes ocasions, molt malmesa per la pressió humana.

Començarem a caminar a la cruïlla del carrer del Parlament amb l’avinguda Béjar per anar a buscar el camí vell de Can Carbonell que ens portarà a l’antic Sanatori (on s’ubica actualment el Parc Audiovisual de Catalunya). Aquí agafarem el camí de la carena de Can Carbonell fins el collet de Sant Joan.

Seguidament en enfilarem per la carena de la dita serra de Les Pedritxes. Una vegada, arribats a La Moleta, baixarem per un corriol que ens portarà al collet de Les Foradades i a Les Foradades. Retornarem per un camí planer al collet de Sant Joan i, des d’aquí, al Sanatori i a Terrassa.

Lloc i hora de sortida de Terrassa

A dos quarts de vuit del matí (7,30 hores) a la cruïlla del carrer del Parlament amb l’avinguda Béjar, a l’exterior de l’estació de les Nacions Unides del Ferrocarril de la Generalitat.

Desplaçament: recursos propis fins l’estació de les Nacions Unides.

Llargada de la caminada: uns 13 quilòmetres.

Desnivell positiu: uns 550 metres de pujada acumulada.

Desnivell negatiu: uns 550 metres de baixada acumulada.

Temps de la caminada: unes 5 hores.

Tornada cap a Terrassa: a partir de les dues (14 hores) de la tarda.

Vocal: Ferran B.

Notes:

  • Cal fer la inscripció entre els dies 1 de setembre (primer dia) i 12 de setembre (darrer dia) trucant per telèfon (només de 19 a 21 hores), via WhatsApp o correu electrònic al Joan Miquel (mòbil: 696 962 440 – correu electrònic: joanaznal@telefonica.net).
  • Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional), beguda i un bon esmorzar. Recomanem tenir el Carnet Federatiu de la FEEC del 2016.

Si utilitzeu el WhatsApp escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.