Mura: visita al gorg del Pare, visita als tions i dinar de Nadal

T-MARXA NÒRDICA TERRASSA

Dissabte, 17 de desembre de 2016

Excursió organitzada per T-MARXA NÒRDICA TERRASSA des d’Excursionistes.cat

Hora i el lloc de trobada a Terrassa: 10:00h, comissaria Mossos
Hora i lloc de trobada a Mura: 10:45h, pàrquing oficina informació.

Desplaçament en cotxes particulars, despeses a compartir.
Excursió a Mura per fer una petita caminada de marxa nòrdica fins el gorg del Pare, després visitar els tions i en acabar dinar de Nadal a l’alberg Els Caus, on ens prepararan el menú de 17€.
Cal confirmació al dinar abans de dimecres 14 de desembre a través del correu

t-marxanordicaterrassa@hotmail.com

Amagat entre muntanyes i guardant històries de bandolers, Mura és avui un dels pobles més pintorescs del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Aïllat com està de la vida urbana i conservant en cada un dels seus murs la història medieval d’aquest país, fins i tot el cinema ha volgut immortalitzar aquests paratges, convertint-se en l’escenari de pel·lícules com Pa Negre o El Bruc.

Un any més els carrers de Mura s’omplen de tions, parades d’artesans i de tallers per a infants, que ens assenyalen que les festes de Nadal ja són aquí.

Material necessari:  pals de marxa nòrdica (disposem de lloguer), roba i calçat apropiat per caminar per la muntanya i beguda.

Vocals: Imma Molina i Pep Cuadra

Ni els organitzadors ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.