PEDALADA PEL PENEDÈS

Col·lectiu d’Usuaris de la Bicicleta SENSE PRESSES

Dissabte 20 de Febrer de 2016

Excursió diürna amb bicicleta de muntanya organitzada pel CUBSP des d’Excursionistes.cat

De nou ens dirigim cap el Penedès on a l’hivern trobem un clima més temperat. Ja coneixem bastants racons del Penedès i aquesta vegada en descobrirem alguns de nous. La pedalada començarà a l’estació de Renfe de El Vendrell i visitarem els pobles de La Bisbal del Penedès, Llorenç del Penedès, Santa Oliva i acabarem a l’estació de Renfe de l’Arboç, entre les 2 i 3 de la tarda aprox. Farem uns 33 quilòmetres, majoritàriament planers.

Lloc i hora de sortida: estació Renfe de Terrassa amb el tren de les 7,37.

Material: casc, esmorzar, aigua i material per a possibles punxades. El dinar es pot portar o trobar-lo a l’Arboç. Per l’estació d’aquesta població hi ha un tren a les hores i 32 minuts per tornar a Terrassa, el qual triga 1 h. i 56 m.

Pressupost: Bitllets d’anada a El Vendrell i tornada des de l’Arboç. Us podeu ajuntar en grups de 5 persones i agafar un bonotren de 6 zones, amb els qual us estalviareu uns euros.

INSCRIPCIONS, IMPORTANT: centralitzades mitjançant el correu del cub.sensepresses@gmail.com fins al 18 de febrer. Abans d’aquesta data es poden tancar les inscripcions si s’arriba a la xifra adient per a un bon desenvolupament de la pedalada. El tancament el posarem al Facebook i Xat de Sense Presses (whatsapp) i si hi ha baixes l’organització les cobrirà amb la llista de reserva si n’hi ha.

Els organitzadors i l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants durant la pedalada, pensada per gaudir dels paisatges i pobles del Penedès.

Vocals: Xavi Oller, Albert Virto, Carles Comellas.