PER UN ARC DE SANT MARTÍ DE COLORS (caminada solidària)

EXCURSIONISTES.CAT

CAMINADA SOLIDÀRIA

Diumenge, 28 d’abril de 2019

Des d’Excursionistes.cat, conjuntament amb Amics del Camí de Sant Jaume de Terrassa, col·laborem en l’organització de la CAMINADA SOLIDÀRIA, a benefici d’UNIDOS POR ELLOS, entitat formada per Cors Lluitadors de Duchenne, el Sueño de Aarón i Todos contra la histiocitosis (associacions que recapten fons per a la investigació de diverses malalties minoritàries infantils).

Enguany, la recaptació anirà destinada al projecte “Per un Arc de Sant Martí de Colors”, amb l’objectiu d’humanitzar la Planta de Pediatria de l’Hospital de Terrassa.

Aquesta ruta amb sortida i arribada a l’aparcament de l’Hospital de Terrassa transcorre pels plans i boscos situats a l’est de la nostra ciutat. Molt planera, amb dificultat baixa i amb un desnivell de només 93 metres.

Itinerari previst: Aparcament de l’Hospital de Terrassa, Camí Ral de Matadepera a Sant Quirze del Vallès, Antiga estació de Torrebonica, torrent de la Betzuca, Centre d’Informació Ambiental de Can Bonvilar, Plans de ca n’Argelaguet, font de ca n’Argelaguet, torrent de ca n’Ustrell, Mas Canals, torrent de can Feu, Camí Ral de Sabadell a Terrassa, Can Canya, torrent de la Betzuca, Can Figueres del Mas i entrem de nou a l’aparcament de l’Hospital de Terrassa. Uns 10 km aprox.

Podeu consultar el traçat de la ruta a: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/caminada-solidaria-2019-33548471

* Lloc i hora de sortida: Aparcament de l’Hospital de Terrassa (carretera de Torrebonica s/n), a les 9:00 del matí (sortida de la Caminada als volts de les 9:30).

* Desplaçaments a l’Hospital: Recomanem fer servir el transport públic (línies L-1 i L-H). En cas d’anar amb vehicle particular, hi haurà aparcament gratuït).

* Tornada: de 12:30 a 1:00 del migdia, aprox.

* Vocals: Ramon Aranda, Isidre Isern, Lluïsa Blanch, Francesc J. Suárez, Andreu Alcaraz, Pep Roca i Jaume Pavón.

* Pressupost: 3 modalitats:

  1. Inscripció + esmorzar                                         8 €
  2. Inscripció + samarreta commemorativa                      13 €
  3. Inscripció + samarreta commemorativa + esmorzar            18 €

En el moment de fer les inscripcions cal dir la modalitat escollida d’inscripció i talla de la samarreta (talles: S, M, L, XL i XXL).

* Data límit per les inscripcions: dijous 25 d’abril.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).