Racons amagats d’Osona

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 16 de setembre de 2017

Excursió diürna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

Començarem el nostre itinerari a la capital d’Osona, Vic. Sortirem de la ciutat per la banda nord i farem una volta que ens durà cap a Gurb i la zona del riu Gurri. Per camins de terra i alguns d’asfaltats amb poc trànsit, anirem cap a Folgueroles, vila natal de l’escriptor Jacint Verdaguer. Passarem per davant de la casa museu Verdaguer i anirem fins a l’indret de la font Trobada. Seguirem cap a Sant Julià de Vilatorta i a través de la riera dels Molins, anirem fins a Calldetenes. Recuperarem el curs del Gurri en sentit sud i anirem cap a Montrodon, Balenyà i, finalment, els Hostalets de Balenyà, on acabarem la nostra ruta. Uns 45-50 km generalment planers però amb algunes ondulacions.

* Lloc i hora de sortida: Estació de Renfe de Terrassa a les 8.00 hores, el tren surt a les 8.15 h. Baixarem a Montcada Bifurcació i allà mateix agafarem el tren cap Vic a les 8.53. Arribarem a Vic a les 9.54 h.

* Tornada: al llarg de la tarda des de l’estació dels Hostalets de Balenyà.

* Material necessari: bicicleta, casc, material per a possibles punxades, esmorzar i dinar.  

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: transport des de Terrassa a Vic i tornada des dels Hostalets. Us sortirà a compte si compreu una T-10 de 6 zones, ja que tindreu bitllet tant per anar com per tornar amb un estalvi d’uns 4€.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 14 de setembre) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per alguns racons bonics d’Osona.