Riu Llobregat II (Manresa-Martorell)

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 17 de desembre de 2016

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’estació de Manresa, des d’on ens dirigirem, per dins l’entramat urbà fins al poble veí del Pont de Vilomara. Aquí accedirem al riu Llobregat i ja no el deixarem fins al final. Passarem per Sant Vicenç de Castellet, Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat i, per la mateixa llera del riu, arribarem a l’antic balneari de la Puda. Seguirem fins a Olesa i Abrera i arribarem a Martorell creuant el pont del Diable. És un itinerari assequible, d’uns 35 km, habitualment a prop del riu, però en alguns trams presenta alguns ondulacions que cal superar.

*  Lloc i hora de sortida: a l’estació de RENFE de Terrassa a les 08.15 hores (el tren surt a les 08.29 hores). Baixarem a l’estació de Manresa, on arribarem sobre les 9.10 hores.

* Tornada: en tren des de Martorell, al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar, aigua i material per a possibles punxades. En aquesta ocasió i per la proximitat a les festes nadalenques, farem un dinar en un restaurant prèviament concertat. Preguem que en el moment d’apuntar-vos, ens digueu també si vindreu al dinar o no. Ja us informarem dels preus.

* Vocals: Xavi Oller, Carles Comellas, Albert Virto.

* Pressupost: bitllets de tren d’anada i tornada. Recordeu que si us ajunteu en grups podeu treure un abonament i el viatge us resultarà una mica més econòmic.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 15 de desembre) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir dels paisatges i camins del Llobregat.