Romànic al Vallès OCC – XIII St Menna a Torre Roja


Romànic al Vallès Occidental

Diumenge, 25 d’octubre de 2015

(XIII) SANT MENNA – CAPELLA DE SANT JAUME (CASTELL DE SENTMENAT) -SANT MIQUEL DE L’ARN – TORRE ROJA

Sortida nº 13 (de tota la jornada) del cicle d’excursions adreçat a donar a conèixer els elements arquitectònics romànics existents al Vallès Occidental.

Tenim previst visitar el campanar romànic de Sant Menna, la Capella de Sant Jaume (castell de Sentmenat), i l’ermita de Sant Miquel de l’Arn, situades al municipi de Sentmenat, i la Torre Roja situada al municipi de Caldes de Montbui (Vallès Oriental).
Itinerari previst: Sentmenat, campanar romànic de Sant Mena, ermita de Santa Caterina de la Serra de Dalt, capella de Sant Jaume i castell de Sentmenat, torrent d’en Baell, mas d’en Cisa, la Torre Roja, poblat ibèric i medieval de la Torre Roja, mas d’en Corró, torrent de can Turull, ermita de Sant Miquel de l’Arn, riera de Codony, pont romà sobre la riera de Caldes, i Caldes de Montbui. Uns 8-10 km aprox.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: estació RENFE, a les 8:00.
* Tornada: al voltant de les 18:00 hores.

* Vocals: Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: cost dels bitllets d’anada i tornada: uns 6-8 € aprox.
* Cal portar l’esmorzar i el dinar.
* El desplaçament d’anada es farà en tren de Terrassa a Sabadell. Després en bus fins a Sentmenat. I la tornada des de Caldes de Montbui a Sabadell en bus. I de Sabadell a Terrassa en tren.

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 22 d’octubre.
* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).