Ruta pel Vallès seguint el riu Ripoll i les Rieres

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte 13 de Novembre de 2021

Excursió diurna matinal amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col.lectiu d´Usuaris de la Bici Sense Presses des d´Excursionistes.cat.

Per retornar a la nostra activitat, aturada a causa de la pandèmia, es farà una ruta sense complicacions: sortirem de Terrassa i anirem a buscar el Ripoll a Sabadell, on no el deixarem fins arribar a Cerdanyola. Des d´allà continuarem per la Riera de Sant Cugat fins arribar a la ciutat en carril bici en el seu últim tram. Seguirem, ja en direcció a Terrassa, per Rubí, on agafarem la Riera de Les Fonts fins arribar a la nostra destinació final, L´Hotel Don Càndido, on com ja sabeu la majoria a través del nostre xat de whatsapp, farem un dinar de germanor (opcional) amb les altres seccions d´Excursionistes.cat, juntament amb el Biter, grup ciclista de Terrassa que ens acompanyarà en aquesta ocasió especial en la ruta en bici.

Lloc i hora de sortida: Estació de la RENFE de Terrassa-Est, a les 9h.

Arribada: Hotel Don Cándido de Terrassa, a les 13:30h.

* Material necessari: bicicleta, casc (Recomanable sempre, OBLIGATORI EN CARRETERA excepte en dies de molta calor i pujades fortes (DGT)), esmorzar, alguna cosa per picar.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 10 de novembre) mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per conéixer el nostre territori).