Ruta pels voltants del pantà de Sant Llorenç de Montgai: 13,5 km.

MATINAL PER SANT LLORENÇ DE MONTGAI

Diumenge, 17 de juny de 2018

Itinerari previst:

Per posar cloenda a les sortides d’aquesta temporada hem preparat una matinal un xic diferent amb un seguit d’activitats al voltant del pantà de Sant Llorenç de Montgai.

Matinal que ens permetrà per una banda conèixer un dels punts més emblemàtics de la rodalies; l’ermita de la Mare de Déu del Castell; amb unes vistes encissadores del pantà i de les serres que el circunden Montroig i Monteró.

Dividirem la sortida en tres parts ben definides…

1a. El grup de caminadors ens dirigirem des del centre de la vila de Sant Llorençg de Montgai a l’ermita de la Mare de Déu del Castell (desnivell positiu de 230 m.) i ja de tornada al poble farem la volta al pantà finalitzant al jaciment palelolític de la Roca dels Bous situat a l’entrada del poble.

2on. Un segon grup realitzarà una petita excursió en caiac per les tranquil.les aigües del pantà. La durada prevista és d’una hora. El cost de la sortida en caiac anirà a càrrec de cadascú dels participants. (Preu hora 8 EUR).

3er. A les 13.00 h. ens retrobarem els excursionistes i els caiaquistes que també ho vulguin al jaciment de la Roca dels Bous i farem una visita guiada a aquest important jaciment pelolític habitat en el seu dia pels nostres antecessors neandertals. Una vegada realitzada la visita donarem per finalitzada la sortida.

L’entitat  assumirà el cost de la visita.

Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu i amb el delit de retrobar-nos al setembre.

DIFICULTAT: Fàcil.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:00 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 14 de juny o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com

Propera etapa: 3er. Diumenge de setembre.

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.