SANT JULIÀ D’ALTURA, TORRENT DE COLOBRERS, RUTA DE LES FONTS DE CAN DÉU, MOSSÈN HOMS

MATINAL DE LA T-MARXA NÒRDICA TERRASSA per SABADELL i TERRASSA

Diumenge, 24 d’abril de 2016

 

Excursió organitzada per T-MARXA NÒRDICA TERRASSA des d’Excursionistes.cat

Hora i lloc de sortida a Sabadell: 09:00h, àrea de pícnic de Sant Julià d’Altura

Característiques de la ruta: La ruta és de 15 km, circular i de nivell moderat

Anirem a fer una ruta circular pels boscos de Sabadell i Terrassa.
Sortirem a les 9h de l’àrea de pícnic de Sant Julià d’Altura, a Sabadell i ens dirigirem cap al Torrent de Colobrers i d’allà cap a l’àrea de pícnic a la vora del riu Ripoll, on esmorzarem.

Després d’agafar forces tornarem pel camí del riu, tot passant per sota del bosc de Can Déu fins arribar a la zona de les fonts de la Moreria i la Gotella fins arribar a la carretera de Matadepera. L’atravessarem per donar una volta per Mossèn Homs i la tornarem a creuar a l’alçada de Sant Julià d’Altura, punt d’inici i final de la marxa.

A destacar de la ruta el Torrent de Colobrers per la seva frondositat que la converteix en un bosc de fades i la quantitat de fonts i aigua que fan que la ruta sigui molt agradable.

No cal inscripció prèvia, només cal ser al lloc i a l’hora indicades.

Material necessari: pals de marxa nòrdica (disposem de lloguer), roba i calçat apropiat per caminar per la muntanya, esmorzar  i beguda.

Vocals: Imma Molina i Pep Cuadra

Ni els organitzadors ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.