SERRA DEL TRONCÓ

Dimecres, 11 de febrer

Hem preparat una bonica sortida circular pel sector de la Serra del Troncó, amb el itinerari següent: Club Egara de Matadepera, Carena de Can Carbonell, Serra de les Pedritxes, Coll del Troncó, Serra del Troncó, Baga de Can Amat, Pantà de Can Bogunyà, llac Petit, Parc audiovisual de Catalunya i retorn al Club Egara.

Uns 13 km. aprox. Desnivell positiu: 250 m. Desnivell de baixada: 250 m. Duració de la caminada: 4 ½ hores. Grau de dificultat: Mitjana-fácil.

* Lloc i hora de sortida: Parking del Club Egara de Matadepera (no confondre amb el de les Pedritxes), a 2/4 de 9 del matí.

En finalitzar la caminada podrem gaudir una àpat de restaurant, o de sarró, el que més convingui a cada participant.

* Tornada a Terrassa: al voltant de les 5 de la tarda.

* Vocal: Jordi Posas

* Pressupost: Preu de carburant que cal donar als que portin el seu cotxe: 3 €.

Dinar al restaurant amb cafè inclòs: 12 €. –opcional-.

* Cal fer la inscripció abans de les 21 hores del dilluns 9 de febrer al 639.226.343 (només us podem atendre de 19 a 21 hores).

El desplaçament es farà lliurament, en cotxes particulars o bé en el cotxe de línea de Matadepera. El Club Egara es troba a 500 m. de la parada d’aquest cotxe de línia.

Des de la Vocalia de Veterans d’Excursionistes.cat no podem garantir l’exactitud dels horaris d’arribada de les excursions ja què per causes alienes a la nostra voluntat aquests poden patir canvis de darrera hora.