SORTIDA MATINAL PER LA ZONA DE CAN MARÇAL I PUIGREIG

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 12 de Juny del 2019

Iniciarem la caminada a Can Marçal, al costat mateix el Riu Llobregat, on l’autocar ens deixarà just davant del bar-hotel del mateix nom. Després de l’esmorzar baixarem cap a la Colonia Viladomiu, bo i atravessant el riu Llobregat, per remuntar la llera del mateix, pel seu costat esquerra, seguint el sentit de circulació de l’aigua. Un cop a l’altra banda, passarem per Cal Ponç i anirem cap a l’ermita de Sant Martí i, tot separant-nos del riu, anirem cap al poble de Puigreig, on travessarem la carretera i anirem cap al polígon de La Sala. Després pujarem cap el tram boscós de la Reja i anirem baixant pel Serrat de L´Oca, per dirigir-nos cap al turó de La Senyera i retornarem cap al punt d’inici de la nostra caminada, és a dir, Can Marçal.

Descripció de la de la caminada:10 Km

Desnivell positiu de pujada i baixada: 250m

Tornada cap a Terrassa a les 2 de la tarda aproximadament.

Vocal: Antonio Hernández

Notes

Desplaçament en autocar

Sortida a les 7 del matí des de la parada d’autobusos de Terrassa.

Pressupost: 10 €

Cal fer la inscripció entre els dies 4 i el 10 de Juny de 2019. La inscripció es pot fer trucant per teléfon (només de 19 a 21 h) o millor via WhatsApp o per correu electrònic al Joan Miquel (mòvil 696.962.440) Podeu també utilitzar el correu electrònic: joanaznal@telefonica.net). Si utilitzeu el WhatsApp, escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.

Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional, peró molt recomanable), beguda i un bon esmorzar. Tanmateix, recomanen disposar del Carnet Federatiu de la FEEC de l’any en curs.